Vienos kriaušės prinoksta anksti ir visos vienu metu, o kitų derliaus reikia ilgai laukti, bet tokias galima išlaikyti ilgai ir valgyti žiemos metu. Kaip pasirinkti kriaušes norint jų pasisodinti, „Sezoninės virtuvės“ rubrikoje pataria Lina Liubertaitė, o Renata Ničajienė dalinasi aromatingų patiekalų su kriaušėmis idėjomis.
Rubrikoje „Geltonas karutis“ svečiuojasi apšvietimo dizainerė Asta Remeikienė. Ji sako, kad kalėdinis namo apšvietimas yra puikus kiemo apšvietimo papildymas. Laidoje sužinosite, kokius šviestuvus geriausiai rinktis takui, kelintą valandą verta išjungti apšvietimą naktimis, ir kodėl nerekomenduoja įleidžiamų į grindinį šviestuvų.
Komentarai
Bendravimo taisyklės