Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Istorinė Lietuvos virtuvė – be kiaulienos ir bulvių?

2024-11-10, Sekmadienis 10:00
Aušra Jurgauskaitė, Vaidas Markelevičius

Cepelinai, šaltibarščiai, kugelis, vėdarai – dažniausiai įvardinami tradiciniai lietuviški patiekalai. Visai į kitą lygį lietuvišką virtuvę keliantis „Ertlio namo“ šefas Tomas Rimydis pasakoja, iš kur semiasi įkvėpimo, kurdamas istorinės lietuviškos virtuvės šedevrus ir kodėl tokių patiekalų, kaip cepelinai, jo meniu nėra. Tai koks tuomet jam yra tradiciškiausias lietuviškas patiekalas? Į istorinę gastronomijos kelionę su juo ir leidžiamės.

Laidą „Paveldas nesensta" remia Medijų rėmimo fondas.

MRF logo4

 

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: https://www.patreon.com/ziniuradijas

Naujausi epizodai