Paskambinkite į studiją

Monika plati104
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Koks maistas mus slopina, o koks – suteikia energijos?

2025-01-27, Pirmadienis 16:05
Monika Kazlauskaitė

Daugelis mūsų pastebi, kad vienas maistas mums suteikia energijos, esame žvalesni, tačiau kitoks – mus slegia prie žemės, jaučiamės apsunkę. Kuriuos maisto produktus dažniau turime dažniau matyti savo lėkštėje, o kurių geriau vengti? Kas sveikiau – marinuotos ar raugtos daržovės? Kiek tiesos yra žodžiuose, kad suaugusiems žmonėms pieno produktų vartoti nebereikia?

Apie tai laidoje kalbame su Vilniaus universiteto Sveikatos mokslų instituto direktoriumi prof. Rimantu Stuku.

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: https://www.patreon.com/ziniuradijas

Naujausi epizodai