„Tėvai turėtų leisti vaikams įeiti į virtuvę, kiekvienas turi atrasti tą aistrą, kurią mes iš prigimties turime. Duokime vaikams galimybę“, - sako 18-metis Mantvydas Riškus, vadinamas kulinarijos virtuozu, vaikščiojančia enciklopedija ir tiesiog - jaunąja kulinarijos žvaigžde.
Pasak M. Riškaus, prie jo talento prisidėjo auklė, kuri leisdavo jam stebėti visus virtuvėje vykstančius procesus. O kartą tėvai jį, dvimetį, aptiko naktį virtuvėje kepantį blynus. Tėvai jį mokė ragauti ir nebijoti pažinti platų skonio pasaulį. Šiandien M. Riškus atsilygina jiems gamindamas profesionalaus lygio patiekalus. Ir sako nevalgantis mokyklos valgykloje, nes jam ten tiesiog neskanu.
Apie svajones ir tikslus su M. Riškumi kalbamės ketvirtadienį 16.08 val. laidoje „Skonio iššūkis“.
Komentarai
Bendravimo taisyklės