Lietuvis šefas Martyn Meid po dešimt Londone praleistų metų grįžo į Lietuvą ir Palangoje atidarė savo restoraną. Galvojate, kad atsisakyti perspektyvų Londone – beprotybė? M. Meid jums paprieštarautų.
„Mes, lietuviai, esame labai turtingi, tik nevertiname to, ką turime. Aš tyrinėdamas lietuviškus ingredientus jaučiuosi kaip Amazonės džiunglėse. Įdomiausia tai, ką žmogus gali padaryti iš turimų ingredientų, naudodamasis savo žiniomis", – sako jis.
Ką apie šefą pasako minimalizmas lėkštėje? Kodėl M. Meid nebijo suklysti? Kokius ingredientus jis atrado Lietuvoje? O kas jam – magiški produktai mūsų virtuvėje?
Į šiuos ir kitus klausimus atsakysime ketvirtadienį laidoje „Skonio iššūkis" 16:08 val.
2025 m. balandžio 10 d.
2025 m. balandžio 09 d.
2025 m. balandžio 11 d.
2025 m. balandžio 10 d.
2025 m. balandžio 11 d.
2024 m. gruodžio 18 d.
2024 m. gruodžio 02 d.
Komentarai
Bendravimo taisyklės