Žurnalistė Jolanta Vitkutė, besidominti kelionių, gastronomijos ir restoranų kultūros temomis, jau šešeris metus gyvena Meksikoje. O viskas prasidėjo nuo to, kad Lietuvoje susipažino su savo vyru mokslininku ir išvažiavo gyventi į jo gimtinę.
„Mes iš tiesų dar nieko nežinome apie Meksiką. Girdime tik blogus dalykus, o man norėjosi papasakoti apie grožį“, – sako J. Vitkutė, rudenį pristačiusi savo knygą apie Meksiką, kurioje atskira dalis skirta ir šios šalies maistui.
Kaip J. Vitkutei sekėsi priprasti prie Meksikos virtuvės? Ko ji labiausiai pasiilgsta būdama Meksikoje, o ko trūksta grįžus į Lietuvą? Kokia yra ta Meksikos virtuvė? Kokia pagrindiniai jos ingredientai? Ką būtina paragauti nuvykus į šią šalį? Kaip pagaminti skanią gvakamolę?
Komentarai
Bendravimo taisyklės